GELDITUTAKO BALOIAK SANPRU ZIGORTZEN DU (4-0)

Partida ona jokatu zuten bi taldeek, bi jokaldi geldikako baloiarekin emaitza irauli zuten arte. Lehen zatia urdinena baino berdeagoa izan zen. SanPruk jokoz kanpo utzi du Carpio, bi aukera izan ditu Moradek eta bat oso argia izan da Villalbaren boteetan. Defentsan SanPruk ez zuen estutasun handirik izan, lehen zatiko 44. eta 46. minutuetan izan ezik.

Bigarren zatia Iru Bat taldearekin hasi zen, baina David ez zen urduritu. 62. minutuan Irciok atera duen jaurtiketa Aguilar kapitainak atera du. SanPruk aurrera ateratzen jakin zuen, baina etxekoen bigarren gola gelditutako beste baloi batean iritsiko zen, non bisitarien taldeak uste zuen baloia bere esku zegoela Gaizka aurreratzen zenean eta taldea zorabiatuta uztea lortzen zuenean.

SanPru saiatzen jarraitu zuen, eta kontraeraso batean beharrezkoa ez zen zigorra eraman zuen, emaitza nahiko handia izan baitzen izan zituen abaguneetarako eta jokorako.

3-0ekoarekin aldeak murriztu ahal izan zituen, baina ezin izan zuen bat bestearen aurka gauzatu, eta minutu batzuk geroago Dennisek laugarrena egin zuen.

PARTIDAREN FITXA TEKNIKOA

[archivo model="blog_model" id="3629"]

Orrialde honetan bisitarien estatistikak gordetzen ditugu. Nabigatzen jarraitzen baduzu onartzen dituzula esan nahi du Informazio gehiago