Nazionaletik gora, eromenaren azken laurdenean (78-76)

Partida ez zen ondo hasi etxeko taldearentzat. SanPruk erritmo gutxi izan zuen joko zirkulazioan eta aurkariari korrika egiten utzi zion. Loiola Indautxu eroso sentitu zen eta asmamenik ezak Gabilondoren mutilak murriztu zituen. Hori bai, ICS | EBAKI SOLUTIONS San Prudentziok markagailuari eutsi zion eta sei puntuko desabantaila izan zuen atsedenaldian.

Aldageletatik itzuli ondoren, SanPruk beste martxa batekin ekin zion bigarren zatiari, partidari buelta eman ahal zitzaiola jakitun. Taldea berdinduta iritsi zen azken laurdenera, kolpe trukea egin ondoren.

Loiolak, 20 puntutik gorako jokalariekin, 11 puntuko errenta eskuratu zuen azken laurdenaren erdian, baina SanPruk izaera oinarri hartuta eman zion buelta. Taldearen erreakzioa ikusgarria izan zen 3-4 minuturekin defentsan eta erasoan. Eta azken ekintzan, Zugak, izotza zainetan zuela, markagailua iraultzeko hiruko erabakigarria idatzi zuen.

"Oso ondo dakien garaipena da, taldea zoriontzea amore ez emateagatik. Lanean jarraitu behar dugu eta ez besoak jaitsi ", adierazi zuen Borja Gabilondok partidaren amaieran.

Orrialde honetan bisitarien estatistikak gordetzen ditugu. Nabigatzen jarraitzen baduzu onartzen dituzula esan nahi du Informazio gehiago