Kopako loaren amaiera (2-1)

San Prudentziok agur esan zion San Viatorri egindako bisitan. Jonatan Toriok 2-1eko emaitzarekin galdu zuen, eta etxeko taldeak bere eraginkortasuna baliatu zuen bi arloetan hurrengo kanporaketarako txartela ziurtatzeko.

San Prudentziok kanporaketa ezarritako planari jarraituz hasi zuen. Toriok zuzentzen duen taldeak defentsako ordena eta zorroztasuna mantendu zituen lehen zatian eta, nahiz eta aukera asko ez sortu, SanPru oso serio bat ikusi zen defentsan. Hala ere, San Viatorrek 41. minutuan ireki zuen lata jokaldi on baten ostean, eta ondorioz, atsedenaldiaren ostean hortzak estutu behar izan zituzten bisitariek.

San Prudentziok atzaparrak atera zituen aldageletatik bueltan. Toriok zuzentzen duen taldea garaile atera zen dueluetan eta bigarren jokaldietan, eta horrek morala eman zion taldeari lehia berdintzeko. Horrela, 68. minutuan, Gallegok berdinketa lortu zuen, hamaika metroetatik urduritasunik gabe definituta.

San Prudentziok bere area barruan hondoratu zuen San Viator, baina berdinketa lortu eta minutu gutxira etxeko taldeak kanporaketako bigarren eta behin betiko gola jarri zuen. SanPruk minutuek aurrera egin ahala sakatzen jarraitu zuen eta berdinketa merezi izateko hainbat aukera izan zituen, baina ateari begira lortutako zorte txarrak Toriok zuzentzen duen taldeari, gutxienez, penaltien errondara iristea galarazi zion.

Orrialde honetan bisitarien estatistikak gordetzen ditugu. Nabigatzen jarraitzen baduzu onartzen dituzula esan nahi du Informazio gehiago