Dibisioak irribarrea berreskuratu du (1-4)

San Prudentziok argia ikusi zuen larunbat honetan tunelaren amaieran, zoritxarreko azken egun batzuen ondoren. Eskola-taldeak garaipen baliotsua lortu zuen Ametsari egindako bisitan (1-4), non aurkariaren akatsak zigortu zituen garaipenaren bidera itzultzeko.

San Prudentziok ideia argiekin eta jokoaren garapena menderatuz hasi zuen norgehiagoka. Hala ere, Toriok pasean eta kontrolean zehaztasun falta izan zuen, eta alderdi horretan ez dute arazorik izaten. Hori bai, eskola-taldea ordu erdia pasata aurreratu zen Alex mariskal batek makina-gelan astindu bat eman ondoren.

Taldea partida argiago egon balitz erabakita egongo zelako sentsazioarekin iritsi zen atsedenaldira. Bigarren zatian, Abetxuko saiatu zen lehia berdintzen, SanPruk hasiera hotza eman ondoren, baina talde bisitariak berriro zigortu zuen etxekoen akats bat, abantaila handitzeko. Oraingoan Ibaik jarri zuen arratsaldeko bigarrena 52. minutuan.

Bigarren zatia bi taldeen arteko joan-etorria izan zen. Abetxukok atzealdeari eutsi zion, baina San Prudentziok hirugarrena jarri zuen 70.ean Martinen bitartez. Ametsakoek aldea murriztu zuten sei minutu geroago eta Ibaik bere bigarren gola egin zuen garaipena ziurtatzeko.

"Ez zen partida handia izan, baina sendoak izan ginen. Pozik, hirunaka batu behar genuelako eta ligara begira konfiantza eduki ", adierazi du Jonatan Torio entrenatzaileak.

Orrialde honetan bisitarien estatistikak gordetzen ditugu. Nabigatzen jarraitzen baduzu onartzen dituzula esan nahi du Informazio gehiago