Urrezko amaiera 2023ra (7-0)

San Prudentziok 7-0 jipoitu zuen Marianistas taldea. Herriko taldeak berdean islatu zituen entrenamenduen astean planteatutako kontsignak, eta 2024ra iritsi zen, sasoi onean.

Lehen zatia aurkariak baino hobeto ezarritako SanPru batekin hasi zen. Etxekoak nagusi izan ziren jokoan, baloiaren jabetza izan zuten eta defentsan zorroztasun handia erakutsi zuten. Gainera, Toriok zuzentzen duen taldeak bederatzi minuturen buruan ireki zuen lata, Alex tartean zela. 39. minutuan eta lehen erasoa amaitu baino lehentxeago, Arranz kapitainak errenta handitu zuen jaurtiketa indartsu baten bidez.

Atsedenaldira taldea bigarren zatian ez sufritzeko martxa bat gehiago inprimatu behar zuelako sentsazioarekin iritsi zen. Eta hala izan zen. San Prudentzio zapalgailu gisa agertu zen ohorezko matrikularen bigarren zatian. Taldea garaile atera zen liskarretan eta bigarren jokaldietan. Horrela, jokoan, Arranz bere hat-trick partikularraren bigarren gola sinatu zuen errenta handitzeko.

Partidako azken ordu erdian, San Prudentziok lau gol sartu zituen Nanouren boten bidez, Arranz berriz ere, merezimendu handiko hat-trick bat lortu zuena, Aitor eta Ibai. Azken emaitza 7-0 izan zen, eta taldeak gaur egun duen dinamika ona erakutsi zuen.

"Oso pozik, taldea ligatik geratzen denerako zer nahi dugun ulertzen ari dela dirudi, jokoarekin emaitza baino gehiago pozik. Uste dugu plus hori eman diezagukeela urtarriletik aurrera partida garrantzitsu eta zailekin datorrenerako ", adierazi zuen Jonatan Toriok partidaren amaieran.

Orrialde honetan bisitarien estatistikak gordetzen ditugu. Nabigatzen jarraitzen baduzu onartzen dituzula esan nahi du Informazio gehiago