Mazoa epilogoan (63-64)

ICS | EBAKI SOLUTIONS San Prudentziok garaipena lortu zuen Ordiziaren aurka azken minutuetan (63-64). Jaurtiketa librean izandako desegokitasunak, azkenean, ikastetxeko taldea kondenatu zuen, puntu bategatik galdu baitzuen bisitariak gora egin ondoren.

Egia esan, SanPruk sendo ekin zion partidari lehen minutuetan. Lehen laurdenean taldeak abantaila lortu zuen aurkariarekiko eta atsedenaldira iritsi aurretik 13 puntura luzatu zen. Sentsazioa zen errenta kantxan erakutsitako nagusitasuna baino txikiagoa izan zela.

Aldageletako itzulera, ordea, zaila izan zen gasteiztarren interesentzat. Taldea ez zen behar bezala aritu hirugarren laurdenean, defentsan hainbat huts egin eta Ordiziari hegoak eman zizkioten eraso txar batzuekin. Horrela, azken laurdenean, gipuzkoarrek lehia berdindu zuten eta SanPru jaurtiketa librearen lerrora eraman zuten. San Prudentziok bere 19 jaurtiketetatik bost baino ez zituen sartu, txapelketako harlauza barkaezina.

"Dinamikak oso garrantzitsuak dira saskibaloian eta ezezkoan gaude. Altxatzea tokatzen da, ahalik eta azkarren buelta ematea. Irteera zaila dugu, baina ez dugu aitzakiarik jarri behar ", adierazi zuen Borja Gabilondo entrenatzaileak partidaren amaieran

Orrialde honetan bisitarien estatistikak gordetzen ditugu. Nabigatzen jarraitzen baduzu onartzen dituzula esan nahi du Informazio gehiago