Epikarako abonatuak (2-1)

San Prudentziori martxa doakio. SanPruk 1-2 gainditu zuen Urgatzi, dinamika onari eusteko eta taulako gune nagusian sendotzeko. Eskolako taldeak gora egin zuen azken minutuetan, sailkapen-helburuetan garrantzitsuak diren hiru puntu ziurtatzeko.

Torioren mutilek aurkariak baino martxa gutxiago egin zituzten. Urgatzi hobeto aritu zen jokoaren arlo guztietan eta SanPru gainditu zuen banakako eta bigarren jokaldietan. Horrela, 21. minutuan, trantsizio batean, bisitariak lata ireki zuen gol ikusgarria sinatuta. Bisitarien haizeteak ez zuen etenik izan eta, handik bi minutura, Asier Pablok penalti bat gelditu zuen, Urgatziren urruntzea saihestuz.

Aldagelak igaro ondoren taldea erabakita irten zen eta San Prudentzio ezagunagoa ikusi zen. Toriokoek etorrera gehiago sortu zituzten alboetako zentroetatik, eta etengabeko arrisku-sentsazioa eman zuten. Horrela, Gallegok aldaratze bat aprobetxatu zuen markagailua berdindu eta markagailua iraultzeko. Taldeak tematuta jarraitu zuen 89.ean Ibaik garaipenaren gola ziurtatu zuen arte.

"Maila onean 90 minutu jokatzen ez baditugu edozein talderekin galdu dezakegula jakin behar dugu", argudiatu zuen Jonatan Toriok, Fernando Esteban erdiko atzelari gaztea Ohorezko Mailan debutatu zuenean.

Orrialde honetan bisitarien estatistikak gordetzen ditugu. Nabigatzen jarraitzen baduzu onartzen dituzula esan nahi du Informazio gehiago