Toriok plan bat du (San Martin 3-4 San Prudentzio)

San Prudentziok hiru puntuak gehitu zizkion bere zurrunari San Martinen zehazgabetasun ugariko topaketa batean. Eskola-taldearen partidarik argiena izan ez arren, Toriok zuzentzen duen taldeak garaipena ziurtatu zuen sailkapenaren goiko aldean jarraitzeko.

Duelua SanPru indartsu batekin hasi zen. Berdeek aurkaria estutu zuten, banakako partidetatik airoso irten ziren eta bosgarren minutuan lata ireki zuten Urkok Mauriren pasea ondo definituta. Bazirudien dena bideratuta zegoela, baina defentsan egindako akats larri batek berdinketaren gola ekarri zuen handik bi minutura.

Lehen aldia zuzenketa bihurtu zen. Egia da eskolako taldeak abantaila hartu ahal izan zuela markagailuan, baina kontua da Toriok zuzentzen duen taldea ez zela fin ibili amaieran.

Aldageletatik bueltan taldea ondo atera zen eta 2-1ekoa sartu zuen 55. minutuan Nanouk aldaratzea harrapatu zuen alboko erdiraketa baten ostean. Dena zen SanPru nagusi eta partidaren jabe, baina aurkariak berdindu egin zuen hamaika metroetatik 60. minutuan.

Horrela, San Prudentziok talde erasokor baten aldeko apustua egin zuen eta markagailuko abantaila lortu zuen berriro Gallegoren bitartez. Hala ere, defentsan egindako enegarren akatsean, etxeko taldeak taulak laukitxoan jarri zituen, bigarren zutoinean korner bat oposiziorik gabe errematatu ondoren. SanPruk burua baino bihotz gehiagorekin sakatzen jarraitu zuen eta 96.ean, bozina gainean, Gaizkak korner bat aprobetxatu zuen garaipena ziurtatzeko.

"Orokorrean ez zait partida gustatu, ez dugulako menderatu, baina onena taldeak fedea duela da", adierazi zuen Jonatan Toriok partidaren amaieran.

Orrialde honetan bisitarien estatistikak gordetzen ditugu. Nabigatzen jarraitzen baduzu onartzen dituzula esan nahi du Informazio gehiago