Argia piztu da Sansomendin (3-2)

San Prudentziok irribarre egin du berriro, Urgatziren bisita zailean garaipen berri bat lortu ondoren. Ali Fekkak-en taldeko jokalariek bigarren garaipena jarraian lortu zuten lerroz lerro bikain jardun ondoren.

SanPru aurkaria baino indartsuago sartu zen eta lehen hurbilketak berdez jantzi ziren. Izan ere, 20. minutuan, Ibaik beste gol bar sartu zuen eta etxekoak atsedenaldirako errenta handitzetik oso gertu egon ziren. Hala ere, bi taldeek aldageletako tunela bideratu zuten, San Prudentziok abantaila txiki batekin.

Hala ere, Urgatzik pauso bat aurrera eman zuen borroka berdintzen saiatzeko, eta Aliren taldearentzat gogorrak izan ziren lehen konpasak. San Prudentziok espazioak itxi eta indarra hartu behar izan zuen, kanpotarrek partidua berdindu baitzuten.

Jokalari bat gehiago izanda, San Prudentziok gora egin zuen minutuek aurrera egin ahala, eta bigarren eta hirugarren golak sartu zituen Gallegoren bikoari esker. Azken minutuetan sufritu gabe, Aliren mutilek 3-2koari eutsi zioten eta hiru puntu berri lortu zituzten.

-

El San Prudencio vuelve a sonreír tras sumar un nuevo triunfo en la siempre complicada visita del Urgatzi. Los de Ali Fekkak, que recibieron a uno de los rivales más poderosos de la categoría, sumaron su segundo triunfo consecutivo tras completar una actuación excelente línea por línea.

El SanPru entró al duelo con mayor intensidad que el rival y los primeros acercamientos se tiñeron de verde. De hecho, a los 20 minutos Ibai volvió a sumar una nueva diana y los locales estuvieron muy cerca de aumentar la renta al descanso. Sin embargo, ambas escuadras enfilaron el túnel de vestuarios con una mínima ventaja por parte del San Prudencio, que quiso mucho más durante el segundo tiempo.

No obstante, el Urgatzi dio un paso al frente para tratar de igualar la contienda y los primeros compases tras la reanudación fueron duros para los de Ali. El San Prudencio tuvo que cerrar filas y hacerse fuerte ya que el cuadro visitante puso las tablas en el marcador.

Con uno más sobre el césped, el San Prudencio creció con el paso de los minutos y anotó el segundo y tercer gol gracias a un doblete de Gallego. No sin sufrir en los minutos finales, los de Ali aguantaron el 3-2 en el marcador para sumar tres nuevos puntos a su granero.