ETXEAN BERDINTUTA JARRAITZEN DUGU (1-1)

San Prudenciok eta Marianistasek berdinketa lortu zuten, eta etxeko taldeak txartel gehiago izan zituen partida irabazteko.

San Prudentzio jokoa nagusitzen hasi zen eta 3 minutu baino ez zituzten behar izan Banak partidako lehen aukera argia izateko, baina ez zuten Carpiok egindako erdiraketa ona aprobetxatu. Etxeko taldearen lehen minutuetako irudi onak bere fruituak ematen zituen zortzi minutuetan, Carpiok gol bat sartu zuen buruz Villalba eta Pinedok eskuin hegaletik egindako triangulazio handiaren ondoren.

Etxeko taldearen golarekin, baloiaren jabetza gehiago izaten hasi zen Marias.
24. minutuan talde bisitariak markagailua berdintzeko aukera izan zuen, baina gaizki egindako korner baten ostean gola ez zen markagailura igo. Lehen zatia bukatzeko sei minutu falta zirenean, Iñigo markagailua berdintzen ari zen, defentsa berdeak ezustean harrapatu ostean, eta 1-1ekoa lehen 45 minutuetako markagailua izango zen.

Bigarren zatia berdinduagoa eta aukera handirik gabe hasi zen lehen minutuetan. Ez ziren abaguneak iristen, 55. minutura arte, Villalbak bigarren gola egiteko zorian egon zen arte. Hurrengo jokaldian, bisitariak ziren etxeko taldearen areara iristen zirenak, baina Cesarrek aldaratze bikaina egin zuen.

Azken ordu erdian aukera polemiko gehiago egon ziren jokoa baino, baina 2 minuturen faltan, taldearen kontraeraso handi baten ostean, etxekoen areara iritsi ziren eta, dirudienez, esku argia zen, baina epaileak ez zuen hain argi ikusi.

Partidaren fitxa teknikoa

[archivo model="blog_model" id="3615"]

Orrialde honetan bisitarien estatistikak gordetzen ditugu. Nabigatzen jarraitzen baduzu onartzen dituzula esan nahi du Informazio gehiago