Garaipena nagusitasunez (5-1)

San Prudentzio garaipenaren bidera itzuliko da Sansomendin San Martin garaitu ondoren. Partida ezin hobeto hasi zen Gallegoren astinduarekin, eta honek lata ireki zuen minutura jaurtiketa bat egin ondoren.

Lehen 10-15 minutuetan etxeko taldeak errenta handitzeko aukera izan zuen, baina taldeak maila jaitsi zuen defentsan eta baloiaren zehaztasunean. Hala ere, Urkok, beti ere arrantzarako kanabera prest zuela, abantaila ordu erdira zabaldu zuen San Martinen despiste baten ondoren.

Atsedenaldian hainbat egokitzapen egin ondoren, Torioren taldeak bere estiloari eutsi zion bigarren denboraren hasieran. Handik segundo gutxira, Resinesek neurketako hirugarren gola egin zuen, eta eskola-taldeak pazientzia handiz erakutsi zituen bere egiaztagiriak jokoa egiten eta hegaletik min egiten.

Jokatzeko ordua igarota, San Martinek aldea murriztu zuen, baina San Prudentziok garaipena ziurtatzeko lanean jarraitu zuen. Resinesek etxeko taldearen laugarren gola sartu zuen eta 85.ean Nanouk partidako bosgarren eta behin betiko gola sartu zuen.

"Pozik emaitzarekin. Jokoan gehiago gustatu zitzaidan bigarren zatikoa, baina erregularragoak izan behar dugu gure bertsio onena aurkitu nahi badugu ", adierazi zuen Jonatan Toriok partidaren amaieran.

Orrialde honetan bisitarien estatistikak gordetzen ditugu. Nabigatzen jarraitzen baduzu onartzen dituzula esan nahi du Informazio gehiago