Ofiziozko hiru puntu (2-1)

San Prudentzio atzo itzuli zen Laudioren aurkako berdintasun handiko partida batera, eta 2-1eko emaitzarekin bukatu zen talde gasteiztarra. Toriok 0-1eko desabantaila berreskuratu zuen eta hiru puntuak ziurtatzen jakin zuen, Laudioren lan ona gorabehera.

Partida erritmo biziarekin hasi zen bi lehiakideen artean, hiru puntu behar baitzituzten sailkapenean gora egiteko. Talde bisitariak SanPruren erasoak neutralizatu zituen eta, hain zuzen ere, etxekoen atzealdea kinka larrian jarri zuen hainbat ekintzatan.

25. minutuan iritsi zen etxeko taldearen ur hotzeko pitxerra. Laudiok penalti batekin egin zuen topo, zoritxarreko akats baten ondorioz, eta Asier Pablok ezin izan zuen bisitarien gola saihestu.

Hala ere, San Prudentziok gogor estutu zuen eta hogei minutu eman zituen maila bikainean. Horren ondorioz iritsi zen Carpio protagonista zuen erremontea. Berak jarri zituen taulak markagailuan 28. minutuan eskuadrari emandako misil bati esker eta aldageletako tunela bideratu baino lehen arratsaldeko bigarrena jarri zuen beste jaurtiketa gurutzatu bat egin ondoren.

Partida SanPruri begira jarri zen, baina taldeak ezin izan zuen partidaren dinamika baliatu hirugarrena sartzeko. Laudio gizon bat gutxiagorekin geratu zen 55. minutuan atezainak area kanpoan baloia hartu ondoren eta, hala ere, San Prudentziok ez zuen bere nagusitasun numerikoa baliatu.

Kanpoko taldeak berdinketan sinetsi zuen eta Toriok zuzentzen duen taldea azken unera arte urak hartzera behartu zuen. Partida argiena izan ez arren, gasteiztarrek urrezko hiru puntu lortu zituzten. "Aurkariaren merituagatik taldea ondo egon ez zen partida batean sufritzen jakin genuen hiru puntuak eskuratzeko. Oro har, bigarren zatian aurkaria baino gutxiago izan ginen ", adierazi zuen Jonatan Toriok

Orrialde honetan bisitarien estatistikak gordetzen ditugu. Nabigatzen jarraitzen baduzu onartzen dituzula esan nahi du Informazio gehiago