SanPruk lehia zuzenean erakutsi du bere lana (2-0)

San Prudentziok Iru-Bat gainditu zuen (2-0) eta talde kolegialarentzat heldutasun proba izan zen. Toriok zuzentzen duen taldeak aurkari zuzen baten aurka garaipena lortu behar zuen, eta Sansomendin bere lana erakutsi zuen sailkapenari dagokionez hiru puntu garrantzitsu lortzeko.

Lehen zatian 20 minutuko tanteoa egin zuten bi taldeek. Inor ez zen baloiaren jabe egin zehaztugabetasunen ondorioz, baina ordu erdi geroago San Prudentziok hainbat arrisku egoera sortu zituen.

Eskolako taldeak aukera pare bat izan zituen lata irekitzeko, baina aurkariaren atezaina sendo agertu zen atepean. Hori guztia 40. minutuan Urkok baloiaren irteeran egindako huts bat arratsaldeko lehen gola sinatzeko aprobetxatu zuen arte.

Atsedenaldiaren ostean San Prudentziok 20 minutu eskaini zituen defentsan. SanPruk ia ez zion aukerarik eman aurkariari eta joko orduan partida erabakita utzi zuen Navak areaz kanpotik sartutako gol ikusgarriarekin. Hortik aurrera, taldeak atzerapausoa eman zuen eta hiru puntuak ziurtatzeko asko ez gertatzeari ekin zion.

"Pozik partidarekin, taldeak izaera eta seriotasuna erakutsi zituelako eta ezer eman ez zuelako; hiru puntuak oso ondo datozkigu, goikoetako talde bati irabazi genion, hori da orain arte falta zitzaiguna", adierazi zuen Jonatan Toriok partidaren amaieran

Orrialde honetan bisitarien estatistikak gordetzen ditugu. Nabigatzen jarraitzen baduzu onartzen dituzula esan nahi du Informazio gehiago