SanPruk neurria hartu dio Loiolari (81-85)

San Prudentziok garrantzi handiko garaipena lortu zuen Loiola Indautxuri egindako bisitan (81-85). Talde kolegialak, aurkari zuzen baten aurkako azterketa batean, maila eman zuen defentsa mailan eta horrela bere average partikularra mantendu zuen.

Gasteiztarren erasoko bertsio oso bolkanikoarekin hasi zen partida. San Prudentzio indartsu aritu zen aurkariaren uztaipean, baina defentsan erraz saskiratzen utzi zion aurkariari. Markagailua altua izan zen lehen eta bigarren laurdenetan eta Borja Gabilondoren kontsigna argia izan zen atsedenaldiaren ostean. Defentsa-odola gelditu beharra zegoen.

Eta hala izan zen. San Prudentziok errenkadak itxi zituen bigarren zatian eta neurketa erritmo biziagoan eraman zuen. Talde gasteiztarrak lan bikaina egin zuen defentsan eta bere armekin aurkaria geldiarazten jakin zuen. Gabilondoren mutilek 6-8 puntuko aldea eskuratu zuten eta oxigeno hutsa izan zen partida amaiera oso estuan. Gasteiztarrek garaipena ziurtatzeko erabaki egokiak hartu zituzten.

"Oso ondo dakien garaipena, +1ekoa ematen digu Liolaren aurka eta goian jarraitzen dugu sailkapenean. 7 jardunaldi geratzen dira eta dena eman behar dugu ahalik eta gehien lortzeko ", adierazi zuen Borja Gabilondok partidaren amaieran.

Orrialde honetan bisitarien estatistikak gordetzen ditugu. Nabigatzen jarraitzen baduzu onartzen dituzula esan nahi du Informazio gehiago